Incendiu la Poiana Braşov, la un centru de închiriere a echipamentului de schi

Un incendiu puternic a izbucnit marţi dimineaţă în Poiana Braşov, la un centru de închiriere a echipamentului de schi, pompierii intervenind cu două autospeciale pentru stingerea focului.

409 afișări
Imaginea articolului Incendiu la Poiana Braşov, la un centru de închiriere a echipamentului de schi

Incendiu la Poiana Braşov, la un centru de închiriere a echipamentului de schi (Imagine: Ghita Porumb/ Arhiva Mediafax Foto)

Centrul de închiriere se află pe pârtia Bradul din Poiana Braşov, care este cea mai aglomerată staţiune. La ora izbucnirii incendiului, respectiv la ora 04.00, în zonă nu se aflau mulţi turişti, iar centrul era închis.

Flăcările au fost văzute de câţiva turişti care se mai aflau pe pârtie la acea oră, aceştia anunţând pompierii prin 112.

"Ne-am deplasat imediat la faţa locului cu autospeciale din Poiană, după care auai ajuns şi autospeciale din Braşov. A ars centrul respectiv pe o suprafaţă de circa o sută metri pătraţi, dar cealaltă jumătate a centrului a fost salvată, precum şi echipamentele. Am reuşit să intervenim repede, astfel încât incendiul nu a apucat să se extindă lapădurea aflată în imediata apropiere a centrului", a spus Ciprian Sfreja, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Braşov.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici