Incendiu la un azil de bătrâni din Arad: 12 persoane s-au autoevacuat

Un incendiu puternic a izbucnit, vineri, la acoperişul unui azil de bătrâni din oraşul Pâncota, judeţul Arad. Cei nouă pacienţi şi trei angajaţi din instituţie au reuşit să se autoevacueze, transmite corespondentul MEDIAFAX.

192 afișări
Imaginea articolului Incendiu la un azil de bătrâni din Arad: 12 persoane s-au autoevacuat

Incendiu la un azil de bătrâni din Arad: 12 persoane s-au autoevacuat

Incendiul a izbucnit la acoperişul unui azil de bătrâni din oraşul Pâncota, judeţul Arad.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Arad, toate cele 12 persoane din clădire, nouă pacienţi şi trei angajaţi, au reuşit să se autoevacueze.

La locul producerii incendiului s-au deplasat 13 pompieri, care intervin cu trei autospeciale.

„Arde generalizat acoperişul cu posibilităţi de propagare la clădirea învecinată”, a arătat ISU Arad.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici