Incendiu la un centru medico-social din judeţul Galaţi. Peste 40 de bolnavi au fost evacuaţi

Un incendiu a izbucnit marţi la un centru de asistenţă socială din judeţul Galaţi, iar 40 de bolnavi au fost evacuaţi în toiul nopţii de pompieri, dar nici o persoană nu a fost rănită în timpul misiunii, transmite corespondentul MEDIAFAX.

231 afișări
Imaginea articolului Incendiu la un centru medico-social din judeţul Galaţi. Peste 40 de bolnavi au fost evacuaţi

Incendiu la un centru medico-social din judeţul Galaţi. Peste 40 de bolnavi au fost evacuaţi

La faţa locului au intervenit mai multe echipaje ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Galaţi.

Incendiul a fost provocat de un coş de fum defect, iar flăcările au izbucnit pe acoperişul clădirii.

Aproximativ 40 de bolnavi aflaţi în aripa de clădire afectată au fost evacuaţi în scop preventiv.

La faţa locului au fost trimise mai multe autospeciale ale pompierilor şi o ambulanţă SMURD.

Nici o persoană nu a fost rănită în timpul incendiului, iar pagubele nu sunt importante.

„Incendiul de la Centrul Medico-Social din localitatea Pechea este lichidat. Au ars aproximativ 10 metri pătraţi de acoperiş în jurul coşului
de evacuare a fumului, au fost evacuate 40 de persoane. Cauza probabilă, coş de evacuare a fumului de la centrală defect. Au acţionat 3 autospeciale cu apă şi spumă şi un echipaj SMURD”, a anunţat ISU Galaţi.

Bolnavii evacuaţi au revenit în clădire imediat după stingerea incendiului.

Centrul Medico-Social de la Pechea adăposteşte peste 60 de bolnavi fără locuinţe proprii sau cu o situaţie materială precară.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici