Incendiu la un depozit de pompe funebre din Argeş. Au ars sicrie şi cruci

Mai multe sicrie şi cruci au ars, duminică, în urma unui incendiu produs la un depozit de pompe funebre din comuna Moşoaia, judeţul Argeş. Incendiul s-a manifestat cu degajare mare de fum în clădire.

358 afișări

Reprezentanţii ISU Argeş au transmis că trei echipaje au intervenit pentru stingerea incendiului izbucnit în comuna Moşoaia, la un depozit pompe funebre.

La sosirea pompierilor era o degajare mare de fum în interiorul clădirii.

„Incendiul, care s-a manifestat în interior, a fost localizat. Nu sunt victime. Colegii au ajuns foarte repede, iar focul nu a apucat să se extindă. Era degajare mare de fum în interior”, a declarat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al ISU Argeş, Ionuţ Tunaru.

În urma incendiului au ars mai multe sicrie şi cruci.

Deocamdată, nu se ştie de la ce au pornit flăcările.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici