Incendiu la un hotel din Mamaia. Mai mulţi turişti au fost evacuaţi

Un incendiu a izbucnit, luni seară, la un hotel din staţiunea Mamaia, acesta fiind localizat în camera centralei termice, astfel că mai mulţi turişti au fost evacuaţi, fără a fi înregistrate persoane rănite.

2429 afișări
Imaginea articolului Incendiu la un hotel din Mamaia. Mai mulţi turişti au fost evacuaţi

Incendiu la un hotel din Mamaia. Mai mulţi turişti au fost evacuaţi (Imagine: Gabriel Petrescu/Mediafax Foto)

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dobrogea, pompierii au fost solicitaţi să intervină, luni seară, la Hotelul Marie din staţiunea Mamaia, unde izbucnise un incendiu.

Două echipaje s-au deplasat acolo şi au stabilit că incendiul a fost localizat la camera unde se afla centrala termică a unităţii hoteliere, care era la parter. Focul a ars mocnit, nu au existat flăcări, iar fumul s-a extins la parter şi la două camere.

Pompierii au evacuat zece persoane, şase adulţi şi patru copii. Toate persoanele au primit asistenţă medicală, stabilindu-se că nu au existat răniţi, astfel că nu a fost nevoie de transportarea lor la spital.

Incendiul a fost stins în aproximativ 20 de minute, dar pompierii continuă cercetările pentru a stabili cauza izbucnirii acestuia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici