Incendiu la un magazin de haine din Alba Iulia

Un incendiu a izbucnit, luni la prânz, la un magazin mare de haine, accesorii, jucării şi produse pentru casă din Alba Iulia. Clienţii care se aflau la cumpărături au ieşit afară în scurt timp, la solicitarea unei vânzătoare, transmite corespondentul MEDIAFAX.

514 afișări
Imaginea articolului Incendiu la un magazin de haine din Alba Iulia

Incendiu la un magazin mare din Alba Iulia. Clienţii s-au autoevacuat

Incendiul a izbucnit la un perete exterior şi o magazie a unui magaz.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Alba, nouă subofiţeri au intervenit cu două autospeciale pentru stingerea incendiului.

”Incendiul a cuprins o magazie şi un perete exterior al magazinului. Nu sunt victime”, a informat ISU Alba.

Clienţii magazinului s-au autoevacuat, iar vânzătoarele au alertat pompierii şi au încercat să stingă flăcările cu ajutorul extinctoarelor.

Cauzele izbucnirii incendiului nu se cunosc deocamdată, însă potrivit unor persoane care erau cumpărături un bărbat a aruncat o ţigară într-o cutie de carton care apoi a luat foc.

Magazinul face parte dintr-un mare lanţ comercial care se ocupă de vânzarea de haine, accesorii, jucării şi produse pentru casă, de tip discount.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici