Incendiu la un oficiu poştal din zona Gării de Nord. Focul a fost stins, nu au fost victime

Un incendiu a izbucnit luni seară la un oficiu poştal aflat la parterul unui bloc din zona Gării de Nord, pompierii stingând în scurt timp focul şi neexistând victime, au declarat pentru MEDIAFAX reprezentnaţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti.

138 afișări
Imaginea articolului Incendiu la un oficiu poştal din zona Gării de Nord. Focul a fost stins, nu au fost victime

Incendiu la un oficiu poştal din zona Gării de Nord. Focul a fost stins, nu au fost victime (Imagine: Costi Tudor/Mediafax Foto)

Focul, izbucnit probabil din cauza unor echipamente electronice, a ars mocnit şi a degajat mult fum.

La faţa locului au fost trimise trei autospeciale de stingere, un echipaj SMURD şi unul de descarcerare.

Pompierii au stins în scurt timp focul şi au verificat, pentru siguranţă, şi etajele blocului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici