Incendiu la un restaurant din Braşov. Reprezentanţii ISU au intervenit cu 12 autospeciale

  • Pompierii au intervenit joi dimineaţa pentru a stinge un incendiu izbucnit în interiorul unui restaurant din oraşul Braşov.
  • Flăcările s-au extins la două depozite de încălţămine aflate în vecinătatea restaurantului.
  • La faţa locului au fost trimise 12 autospeciale.
4307 afișări
Imaginea articolului Incendiu la un restaurant din Braşov. Reprezentanţii ISU au intervenit cu 12 autospeciale

Incendiu la un restaurant din Braşov. Reprezentanţii ISU au intervenit cu 12 autospeciale

Potrivit ISU Braşov, serviciile de intervenţie au fost informate la ora 3.18 despre producerea unei incendiu la un restaurant situat pe strada Avram Iancu.

ISU Braşov a trimis în misiune opt autospeciale cu apă şi spumă, două maşini de tipul autoscară, o ambulanţă SMURD şi o autospecială de descarcerare.

Incendiul s-a propagat rapid la alte două depozite de încălţămine aflate în vecinătatea restaurantului, până la sosirea forţelor de intervenţie. Suprafaţa totală afectată este de aproximativ 800 metri pătraţi.

Incendiul a fost lichidat în jurul orei 07:00. Pagubele sunt importante, dar nu sunt victime, anunţă pompierii care vor stabili pe parcursul dimineţii cauza producerii incendiului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici