Incendiu la un spital din ţară, declanşat de o ţigară aprinsă într-un loc nepermis. Zece pacienţi au fost evacuaţi

  • Un incendiu a izbucnit marţi la Spitalul din Carei, judeţul Satu Mare
  • 10 pacienţi au fost evacuaţi
  • Focul a izbucnit din cauza unei ţigări
935 afișări
Imaginea articolului Incendiu la un spital din ţară, declanşat de o ţigară aprinsă într-un loc nepermis. Zece pacienţi au fost evacuaţi

Incendiu la Spitalul din Carei pornit de la o ţigară. 10 pacienţi au fost evacuaţi

Pompierii din Carei au fost alertaţi despre incendiul izbucnit la Spitalul Carei marţi dimineaţă.

„Incendiul a fost lichidat încă în faza incipientă şi nicio persoană nu a suferit răni sau arsuri. Reacţia promptă a medicului de gardă, care a alertat rapid forţele de intervenţie, atunci când a simţit miros de fum, dar şi modul exemplar în care personalul de pe locul de muncă a procedat la evacuarea celor 10 pacienţi de pe secţia cea mai expusă, au fost salvatoare. Pompierii au stabilit ca şi cauză probabilă de producere a incendiului efectul termic - fumatul în locuri nepermise”, arată ISU Satu Mare.

Incendiul a izbucnit într-o baie de la parter, iar fumul a pătruns pe coloana de aerisire până la etajul 1.

„Au ars câteva resturi menajere, hârtie şi plastic”, spun cei de la ISU Satu Mare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici