Incendiu puternic de vegetaţie uscată în apropierea unei catedrale din Vâlcea | FOTO

Un incendiu de vegetaţie uscată a izbucnit, duminică seara, în Râmnicu Vâlcea, în apropierea catedralei din cartierul Ostroveni şi lângă un centru comercial, transmite corespondentul MEDIAFAX.

476 afișări
Imaginea articolului Incendiu puternic de vegetaţie uscată în apropierea unei catedrale din Vâlcea | FOTO

Incendiu puternic de vegetaţie uscată în apropierea unei catedrale din Vâlcea | FOTO

Purtătorul de cuvânt al ISU Vâlcea, Octavian Fulger, a declarat că incendiul se manifestă pe malul râului Olăneşti, la confluenţa cu râul Olt. Focul este la aproape un kilometru de Catedrala Ostroveni şi la 500 metri de un centru comercial.

„Pana în acest moment, a ars vegetaţie şi stufăriş pe aproximativ 2.500 de metri pătraţi. Se lucrează pentru stingere. Nu sunt în pericol obiective socio-economice şi nici persoane rănite”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vâlcea, Octavian Fulger Octavian.

La ora transmiterii acestei ştiri, pompierii vâlceni continuă misiunea de stingere a incendiului.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici