INCENDIU PUTERNIC în Centrul Vechi al Capitalei

Un incendiu a izbucnit, vineri dimineaţă, într-un imobil din Centrul Vechi al Capitalei, cinci persoane având nevoie de îngrijiri medicale. La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje de pompieri care au evacuat locatarii clădirii şi au intervenit pentru stingerea focului.

2407 afișări
Imaginea articolului INCENDIU PUTERNIC în Centrul Vechi al Capitalei

INCENDIU PUTERNIC în Centrul Vechi al Capitalei (Imagine: Gabriel Petrescu/Mediafax Foto)

Incendiul izbucnit vineri dimineaţă într-un imobil din Centrul Vechi al Capitalei a fost stins, o femeie suferind arsuri uşoare, iar alte trei persoane fiind intoxicate cu fum, a declarat pentru MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti, Daniel Vasile.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti, incendiul a izbucnit la etajul al patrulea al unui imobil situat pe strada Blănari din Centrul Vechi al Capitalei.

La faţa locului, au intervenit trei autospeciale cu apă şi spumă, patru echipaje de prim-ajutor, unul de descarcerare şi o autoscară. Incendiul s-a manifestat la etajele al patrulea şi al cincilea ale imobilului, iar pompierii au evacuat toate persoanele aflate în clădire în timpul intervenţiei.

Daniel Vasile a mai precizat că patru persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale şi au fost transportate la Spitalul de Urgenţă Floreasca. Dintre acestea, o femeie a suferit arsuri uşoare pe braţe, iar celelalte trei persoane au fost intoxicate cu fum.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici