Video FOTO, VIDEO | Incendiu puternic în Galaţi la o hală de producţie a hârtiei şi maselor plastice/ Numărul pompierilor care sting incendiul a fost dublat, iar o stradă este închisă/ Focul s-a EXTINS la un restaurant cu saloane de nuntă

Pompierii din Galaţi intervin, luni, pentru stingerea unui incendiu puternic, care a izbucnit la o hală de producţie a hârtiei şi maselor plastice, flăcările mari şi fumul degajat de peturile care ard făcând munca pompierilor extrem de dificilă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

4710 afișări

UPDATE 21:35 Incendiul care a izbucnit luni, la o hală de producţie a maselor plastice şi a hârtiei s-a extins la un restaurant din apropiere, pompierii încercând de mai bine de patru ore să stingă focul, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit ISU Galaţi, incendiul s-a extins la clădirea restaurantului, care are etaj şi saloane de nuntă.

Circulaţia pe o stradă principală din oraş, la intrarea în Galaţi, a fost oprită, pentru a le permite pompierilor să aducă apă de la hidranţii de peste drum.

UPDATE 21:15 Numărul forţelor de intervenţie care încearcă să stingă incendiul izbucnit, luni, la o hală de producţie a hârtiei şi a maselor plastice s-a dublat, iar o stradă principală din Galaţi a fost închisă pentru a permite pompierilor să aducă apa de la hidranţii din apropiere.

Potrivit reprezentanţilor ISU Galaţi, s-a oprit circulaţia pe o stradă principală din oraş, pentru a le permite pompierilor să aducă apă de la hidranţii de peste drum.

De asemenea, numărul maşinilor de intervenţie s-a dublat şi au fost trimişi mai mulţi pompieri în sprijin. La ora transmiterii acestei ştiri sunt 10 autospeciale de stingere şi 70 de pompieri care încearcă să stingă incendiul la hala de producţie.

ISU Galaţi mai arată că există riscul ca flăcările să se extindă la un restaurant din apropierea halei, deoarece incendiul nu a fost localizat deşi se lucrează pentru stingere de mai bine aproape patru ore.

Se acţionează pentru limitarea propagării flăcărilor la întreaga hală, însă intervenţia este dificilă din cauza cantităţilor mari de materiale combustibile din interior.

Deocamdată nu se cunoaşte cauza izbucnirii incendiului.


Potrivit ISU Galaţi, incendiul se manifestă violent pe o suprafaţă de aproximativ 700 metri pătraţi la o hală unde se produc hârtie şi peturi. Până în acest moment nu au fost înregistrate victime.

„Intervenţia pompierilor gălăţeni este deosebit de dificilă din cauza flăcărilor mari, a temperaturilor ridicate şi a fumului dens generat de arderea materialelor plastice. La faţa locului acţioneaza 6 echipaje de stingere şi un echipaj SMURD din cadrul ISU Galaţi”, spun reprezentanţii ISU Galaţi.

La ora transmiterii acestei ştiri se intervine pentru localizarea incendiului şi limitarea propagării la vecinăţi.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici