Incendiu puternic într-o hală plină cu hârtie şi carton, în Reşiţa. Intervenţia pompierilor, dificilă din cauză că spaţiul de acces este îngust | FOTO

Un incendiu puternic a izbucnit, sâmbătă, la o hală în care se aflau hârtie şi carton, în Reşiţa, flăcările cuprinzând o suprafaţă de aproximativ 100 de metri pătraţi. 14 pompieri, cu două autospeciale pentru stingere cu apă şi spumă, încearcă de peste două ore să stingă flăcările.

486 afișări
Imaginea articolului Incendiu puternic într-o hală plină cu hârtie şi carton, în Reşiţa. Intervenţia pompierilor, dificilă din cauză că spaţiul de acces este îngust | FOTO

Incendiu puternic într-o hală plină cu hârtie şi carton, în Reşiţa. Intervenţia pompierilor, dificilă din cauză că spaţiul de acces este îngust

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Semenic” al judeţului Caraş-Severin, Elena Tarla, a declarat că întreaga suprafaţă a halei, de aproximativ 100 de metri pătraţi, a fost cuprinsă de flăcări.

“În hală sunt depozitate materiale combustibile, precum hârtie şi carton, iar intervenţia pompierilor este dificilă din cauză că spaţiul de acces către hală este îngust. Materialele combustibile din hală degajă mult fum şi căldură. 14 pompieri militari, cu două autospeciale pentru stingere cu apă şi spumă de la Detaşamentul de Pompieri Reşiţa, acţionează pentru stingerea incendiului”, a afirmat Elena Tarla.

Potrivit reprezentanţilor ISU Caraş-Severin, riscul extinderii incendiului la clădirile aflate în apropierea halei a fost înlăturat.

“Acum situaţia este sub control, incendiul este localizat, nu sunt victime”, a mai precizat purtătorul de cuvânt al ISU Caraş-Severin.

La ora transmiterii acestei ştiri, incendiul nu era stins. Pompierii urmează să stabilească sursa incendiului.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici