Incendiu puternic la Botoşani: O fabrică de cauciuc a fost distrusă

O fabrică de cauciuc din municipiului Botoşani a fost distrusă, duminică dimineaţa, din cauza unui incendiu puternic, la sosirea pompierilor întreg imobilul fiind cuprins de flăcări, transmite corespondentul MEDIAFAX.

687 afișări
Imaginea articolului Incendiu puternic la Botoşani: O fabrică de cauciuc a fost distrusă

Incendiu puternic la Botoşani: O fabrică de cauciuc a fost distrusă

Conform Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Botoşani, incendiul a izbucnit din interiorul fabricii de cauciuc şi a cuprins rapid întregul imobil. La faţa locului au fost trimise cinci autospeciale cu apă şi spumă care au reuşit să lichideze incendiul şi să salveze clădirile aflate în apropiere.

„La sosirea echipajelor incendiul era generalizat, ardea întreaga clădire iar flăcările erau foarte mari. Incendiul a pornit din interior, fiind observat şi anunţat de vecini. S-a acţionat pentru protejarea celorlate clădiri aflate în apropiere. La această oră colegii se află la faţa locului pentru a stabili cauzele care au dus la izbucnirea incediului şi pentru a evalua pagubele”, a declarat, pentru corespondentul MDIAFAX, purtătorul de cuvânt al ISU Botoşani, Doina Lupu.

În acest caz şi Inspectoratul de Poliţie Botoşani a declanşat o anchetă.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici