INCENDIU puternic la o groapă de gunoi din judeţul Vaslui/ FOTO

Pompierii din Vaslui intervin, duminică dimineaţa, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la groapa de gunoi din localitatea Roşieşti. La faţa locului se intervine cu o autospecială de stingere, dar şi cu un buldoexcavator.

839 afișări
Imaginea articolului INCENDIU puternic la o groapă de gunoi din judeţul Vaslui/ FOTO

Incendiu puternic la o groapă de gunoi din judeţul Vaslui/ FOTO

Potrivit ISU Vaslui, incendiul de la groapa de gunoi din localitatea Roşieşti a izbucnit duminică dimineaţa.

La faţa locului a fost trimisă o autospecială de stingere cu apă şi spumă, cu un echipaj format din şase subofiţeri, iar în sprijinul pompierilor a fost adus şi un buldoexcavator.

„Incendiul este localizat. Acum se acţionează pentru lichidarea ultimelor focare”, au anunţat reprezentanţii ISU Vaslui.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici