Video INCENDIU puternic la o hală de băuturi alcoolice din Bucureşti. DEGAJĂRI foarte mari de fum în zona Bd. 1 Decembrie - VIDEO, FOTO

Un incendiu a izbucnit, vineri, la o hală de băuturi alcoolice de pe bulevardul 1 Decembrie 1918, suprafaţa afectată fiind estimată la 2.000 mp. În zonă, sunt degajări foarte mari de fum şi este posibil să fie butelii de oxigen în interiorul depozitului, potrivit ISU Bucureşti-Ilfov.

2295 afișări

Un incendiu a izbucnit, vineri, la o hală de băuturi alcoolice de pe bulevardul 1 Decembrie 1918, suprafaţa afectată fiind estimată la 1.000 mp. În zonă, sunt degajări foarte mari de fum şi este posibil să fie butelii de oxigen în interiorul depozitului, potrivit ISU Bucureşti-Ilfov.

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov au anunţat că un incendiu a izbucnit, vineri, la o hală de băuturi alcoolice pe bulevardul 1 Decembrie 1918, în zonă existând degajări foarte mari de fum.

Suprafaţa estimată a fi afectată este de 1.000 de metri pătraţi şi, din informaţiile preliminare, este posibil să fie butelii de oxigen în interiorul depozitului.

Potrivit ISU Bucureşti-Ilfov, ard cauciucuri, paleţi şi sticle de vin pe aproximativ 1.000 mp, incendiul a fost localizat, nefiind posibilităţi de propagare.

La faţa locului, au fost trimise 11 autospeciale de stingere a incendiului, un echipaj de descarcerare, două echipaje de ambulanţă şi trei autoscări.

 

ISU Bucureşti-Ilfov: Nu sunt victime în incendiul de la hala cu băuturi alcoolice

Angajaţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov au verificat spaţiile halei cu băuturi alcoolice în care a izbucnit incendiul, vineri, nefiind identificate persoane surprinse înăuntru, potrivit reprezentanţilor instituţiei.

Incendiul nu a fost încă lichidat, la ora transmiterii ştirii înregistrându-se în continuare mici focare.

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov au anunţat că un incendiu a izbucnit, vineri, la o hală de băuturi alcoolice pe bulevardul 1 Decembrie 1918. Suprafaţa estimată a fi afectată este de 1.000 de metri pătraţi. Potrivit ISU Bucureşti-Ilfov, în interior au ars cauciucuri, paleţi şi sticle de vin pe aproximativ 1.000 mp, nefiind posibilităţi de propagare.

La faţa locului, au fost trimise 11 autospeciale de stingere a incendiului, un echipaj de descarcerare, două echipaje de ambulanţă şi trei autoscări.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici