Incendiu puternic la un depozit de alimente de la Therme. Pompierii acţionează cu 12 autospeciale de stingere

  • Un incendiu a izbucnit, duminică, la un depozit de alimente de la Therme, în Baloteşti, judeţul Ilfov.
  • Nu sunt anunţate victime.
1698 afișări
Imaginea articolului Incendiu puternic la un depozit de alimente de la Therme. Pompierii acţionează cu 12 autospeciale de stingere

Potrivit ISU Bucureşti - Ilfov, pompierii intervin pentru stingerea unui incendiu care a izbucnit la un depozit de alimente de la Therme, Baloteşti, judeţul Ilfov.

Pompierii acţionează cu 12 autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o scara, descarcerare şi un echipaj SMURD.

Nu sunt anunţate victime, dar mai multe persoane au fost evacuate.

Pompierii spun că incendiul se manifesta pe o suprafaţa de aproximativ 500-600 de metri.

În hală sunt depozitate materiale de construcţie şi mase plastice.

„Există pericol de propagare la o altă hală, aflată la o distanţă de aproximativ 6 metri”, potrivit ISU Bucureşti - Ilfov.

La ora transmiterii ştirii se lucrează pentru localizare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
incendiu,
depozit,
therme

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici