Video Incendiu puternic la un depozit de mase plastice din oraşul Constanţa / FOTO

Un incendiu puternic a izbucnit la un depozit de mase plastice din oraşul Constanţa. Ard deşeuri de hârtie şi materiale inflamabile, pe o suprafaţă de 200 metri pătraţi. A fost emis un mesaj Ro-Alert pentru protecţia celor care locuiesc în zonă.

492 afișări

La incendiu intervin aproape 50 de pompieri.

Nu sunt înregistrate victime.

Intervenţia salvatorilor este foarte grea din cauza fumului dens degajat în urma procesului de ardere, dar şi din cauza temperaturilor ridicate de afară.

„Având în vedere degajările mari de fum, s-a emis un mesaj prin intermediul sistemului Ro-Alert, care vizează măsuri de protecţie pentru populaţia din zona de manifestare a incendiului”, a informat IGSU.

 

Taguri:
incendiu,
depozit,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici