Video Incendiu PUTERNIC la un depozit de vopseluri din Capitală: Pompierii au intervenit cu 22 de autospeciale/ Bucureştenii, sfătuiţi să nu iasă din case | VIDEO

Un incendiu a izbucnit, vineri seară, la un depozit de materiale pentru construcţii din Sectorul 2 al Capitalei, anunţă reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov.

5789 afișări

"Incendiu depozit vopseluri, str. Sergent Culea Nicolae, sector 2, Bucuresti, se manifesta cu degajari mari de fum. Norul de fum se indreapta pe directia Bucuresti - Urziceni. Pentru asigurarea protectiei ramaneti pe cat posibil in incinte, inchideti geamurile si nu va expuneti la fum. Respectati recomandarile pompierilor", este mesajul transmis de Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU) locuitorilor din Sectorul 2 al Capitalei.

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov au transmis că un incendiu a izbucnit într-un depozit de vopseluri situat pe strada Culea Nicolae din Sectorul 2 al Capitalei.

Suprafaţa afectată de flăcări este de aproximativ 500 de metri pătraţi.

Până la ora transmiterii ştirii, nu au fost înregistrate persoane rănite.

La faţa locului, au fost trimise 22 autospeciale de stingere, două echipaje de descarcerare, patru autoscări, Detaşamentul Special de Salvatori.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici