Incendiu puternic la un depozit din Ploieşti, flăcările au cuprins 1,5 tone de artificii

Un puternic incendiu a izbucnit, joi după amiază, la un depozit de artificii din Parcul Industrial Ploieşti, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1621 afișări
Imaginea articolului Incendiu puternic la un depozit din Ploieşti, flăcările au cuprins 1,5 tone de artificii

Incendiu puternic la un depozit din Ploieşti, flăcările au cuprins 1,5 tone de artificii (Imagine: Cristi Cimpoes / Mediafax Foto)

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Prahova, pompierii intervin cu şapte autospeciale şi două echipaje SMURD.

Apelul a fost primit pe numărul unic de urgenţă 112.

Flăcările au cuprins 1,5 tone de artificii.

“ Nu este nicio persoană rănită. Ard 1,5 tone de artificii care au fost confiscate de sărbători” a declarat, pentru MEDIAFAX, Raluca Vasiloaie, purtător de cuvânt ISU Prahova.

Potrivit sursei citate, nu există pericol de propagare întrucât depozitul se află între două maluri de pământ.

Incendiul a cuprins aproximativ 20 de metri pătraţi, iar depozitul are o înălţime de trei metri.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici