INCENDIU PUTERNIC la un restaurant din Sectorul 6. Focul s-a propagat pe o latură a unei biserici

Un incendiu puternic a izbucnit, miercuri după-amiază, la un restaurant din cartierul bucureştean Drumul Taberei, de unde focul s-a propagat pe latura unei biserici din lemn aflate în apropiere, au declarat, pentru MEDIAFAX, reprezentanţii ISU Bucureşti.

1066 afișări
Imaginea articolului INCENDIU PUTERNIC la un restaurant din Sectorul 6. Focul s-a propagat pe o latură a unei biserici

INCENDIU PUTERNIC la un restaurant din Sectorul 6. Focul s-a propagat pe o latură a unei biserici

Incendiul izbucnit miercuri după-amiază la un restaurant din Sectorul 6 a fost stins, în urma acestuia localul fiind complet distrus la interior, iar o biserică din lemn aflată în apropiere, la care s-a extins focul, are afectată o anexă, au declarat, pentru MEDIAFAX, reprezentanţii ISU Bucureşti.

La restaurantul situat la adresa Drumul Taberei nr. 30, suprafaţa totală care a fost afectată de foc este de aproximativ 350 de metri pătraţi, a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti, Daniel Vasile.

Biserica din lemn aflată în apropierea restaurantului, la care focul s-a propagat pe o latură, are afectată, din cauza căldurii degajate, o anexă, a mai spus Vasile.

Intervenţia ISU la incendiu a durat circa două ore.

Potrivit pompierilor, incendiul a fost foarte puternic, cauzele sale nefiind cunoscute deocamdată.

Iniţial, la faţa locului au fost trimise patru autospeciale de stingere.

Intensitatea incendiului i-a determinat pe cei de la ISU să aducă alte două maşini.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici