Video Incendiu puternic la un service auto, unde mai multe vehicule se aflau în interior/ Focul a fost stins după mai bine de o oră - FOTO, VIDEO

Un incendiu puternic a izbucnit, vineri, la un service auto în comuna Puchenii Mari, pe Drumul Naţional 1, în judeţul Prahova, circulaţia în zonă fiind blocată. Din primele informaţii, sunt vechicule în interior, transmite corespondentul MEDIAFAX.

918 afișări

Potrivit IGSU, incendiul se manifestă pe o suprafaţă de aproximativ 1.500 de metri pătraţi şi din primele informaţii înăuntru se află mai multe autoturisme.

La ora transmiterii aceştei ştiri acţionează 7 autospeciale de stingere şi o ambulanţă SMURD.

Reprezentanţii IGSU transmit că până în acest moment nu au fost înregistrate victime.

Circulaţia în zonă este blocată.

O butelie a explodat în urma incendiului de la service auto; nu sunt persoane rănite

O butelie a explodat, vineri, în interiorul service-ului auto din Puchenii Mari, unde a izbucnit un incendiu violent, în interior fiind şi alte butelii, dar şi autoturisme, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Prahova, Raluca Vasiloae, în service sunt şapte autoturisme şi 4 butelii, una dintre ele explodând.

Niciun pompier nu a fost rănit.

„În service se pare că sunt 7 autoturisme şi 4 butelii. Una dintre ele a explodat dar niciun pompieri nu a fost rănit. Echipajele nu se pot apropia foarte mult pentru că sunt în pericol. Incendiul încă nu a fost localizat. S-au stins mai multe focare dar mai este unul foarte mare, unde sunt buteliile”, a spus Vasiloae.

Poliţiştii rutieri din Prahova au deviat traficul de pe DN 1, din zona producerii incendiului, pe rute ocolitoare, şoseaua fiind blocată la ora transmiterii acestei ştiri.

Trei maşini şi o hală de 1.500 de metri pătraţi, distruse în incendiul de la atelierul auto

Trei maşini şi o hală de 1.500 de metri pătraţi au fost distruse în incendiul care a izbucnit vineri la un service auto din Puchenii Mari, judeţul Prahova, acesta fiind lichidat după mai bine de o oră, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit ISU Prahova, pompierii au reuşit să stingă incendiul de la atelierul auto, dar au rămas la faţa locului pentru înlăturarea efectelor negative.

„S-au stins mai multe focare, dintre care unul mai mare unde se aflau mai multe butelii, una chiar explodând. Incendiul a fost lichidat. Acum vom stabili şi cauza dar şi pagubele produse”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Prahova, Raluca Vasiloae.

Vasiloae a spus că trei maşini şi întreaga hală de 1.500 de metri pătraţi au fost distruse.

Intervenţia pompierilor a fost îngreunată şi de faptul că în service se afla un rezervor plin cu 5 tone de motorină.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici