Incendiu puternic lângă Braşov

Un incendiu puternic a izbucnit, sâmbătă, într-o pădure de pe raza localităţii braşovene Şinca Nouă, care se întinde pe o suprafaţă de aproape cinci hectare, 25 de pompieri intervenind pentru stingerea focului, zona nefiind accesibilă autospecialelor.

1609 afișări
Imaginea articolului Incendiu puternic lângă Braşov

Incendiu puternic lângă Braşov

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Braşov, Luiza Dănilă, la ora transmiterii acestei ştiri se intervine pentru stingerea unui incendiu de pădure în localitatea Şinca Nouă, care se întinde pe o suprafaţă de patru-cinci hectare.

„Intervenim cu 25 de subofiţeri pentru că zona nu este accesibilă autospecialelor. Este în pădure şi arde vegetaţie uscată pe o suprafaţă de patru-cinci hectare. Iniţial incendiul s-a manifestat la o pădure de mesteacăn, dar acum arde şi pădurea de răşinoase“, a spus reprezentantul ISU Braşov.

Incendiul a fost localizat şi în mare parte a fost lichidat, potrivit sursei citate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici