INCENDIU soldat cu doi morţi, în municipiul Arad

O femeie şi un bărbat au murit, în noaptea de miercuri spre joi, într-un incendiu care a cuprins anexa gospodărească în care locuiau, în municipiul Arad, imobilul fiind distrus în întregime, transmite corespondentul MEDIAFAX.

823 afișări
Imaginea articolului INCENDIU soldat cu doi morţi, în municipiul Arad

Arad: Două persoane au murit, în urma unui incendiu care a cuprins o anexă gospodărească

Incendiul a cuprins o anexă a unei gospodării, în care locuiau o femeie de 60 de ani şi un bărbat de 48 de ani, despre care proprietarii casei, care le-au permis celor doi să stea acolo, spun că obişnuiau să consume mult alcool.

La sosirea pompierilor, anexa ardea în totalitate, iar flăcările au fost stinse înainte să se extindă şi la casă.

"S-a intervenit cu două autospeciale cu apă şi spumă, dar în momentul sosirii la locul incendiului, acesta se manifesta generalizat, la întrega anexă cu rol de locuinţă particulară. În urma intervenţiei, s-a constatat că este vorba despre două victime, două persoane carbonizate", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Arad, George Pleşca.

Pompierii spun că focul a izbucnit de la o ţigară nestinsă. Victimele ar fi consumat alcool şi ar fi adormit în timp ce una dintre acestea fuma.

Anexa nu era conectată la reţeaua de energie electrică şi nici nu avea o sursă de încălzire.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici