Video Incendiu violent în Bucureşti. Intervenţie de amploare a pompierilor: arde un imobil cu trei etaje

  • Zeci de pompieri intervin duminică seara pentru a stinge un incendiu izbucnit la un imobil cu trei etaje de pe strada Cameliei din Bucureşti.
  • La faţa locului se află 11 autospeciale de stingere, două autoscări, detaşamentul special de salvatori, echipaje SMURD şi de la descarcerare.
11358 afișări

Pompierii bucureşteni intervin pentru stingerea unui incendiu izbucnit într-un imobil P+3+pod, situat în strada Cameliei. Potrivit primelor informaţii, incendiul se manifestă pe aproximativ o sută de metri pătraţi.

Flacăra este violentă şi este foarte mult fum la nivelul podului. Totuşi, pompierii au reuşit să localizeze incendiul şi nu au raportat victime.

La faţa locului se află 11 autospeciale de stingere, două autoscări, detaşamentul special de salvatori, echipaje SMURD şi de la descarcerare.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici