Incendiu violent într-un bloc din Galaţi. Şase persoane au fost evacuate - FOTO, VIDEO

Un incendiu violent a izbucnit într-un apartament situat la parterul unui bloc din Galaţi. Şase persoane aflate într-o sală de sport de la parterul blocului au fost evacuate.

295 afișări

Potrivit pompierilor, focul se manifestă violent la un apartament de la parter, cu degajări masive de fum în zonă.

Salvatorii au reuşit să oprească flăcările care puteau cuprinde instalaţia de gaz.

Pericolul de explozie a fost înlăturat şi nu există victime.

Totuşi, şase persoane aflate într-o sală de sport de la parterul blocului au fost evacuate.

În interiorul apartamentului au ars mai multe piese de mobilier.

Un echipaj SMURD este prezent la faţa locului pentru a asigura primul-ajutor în caz că vor fi persoane intoxicate cu fum.

Locatarii din bloc sunt sfătuiţi să rămână în interior, cu geamul deschis şi uşile acoperite împotriva fumului din casa scării, precizează ISU Galaţi.

Taguri:
apartament,
incendiu,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici