Video Incendiu violent la unul dintre cele mai cunoscute cluburi din Mamaia. Focul a fost lichidat după aproape patru ore | FOTO, VIDEO

Un incendiu violent a izbucnit în timpul nopţii de luni spre marţi la unul dintre cele mai cunoscute cluburi din Mamaia, fostul Bamboo. Mai multe echipe de pompieri au intervenit timp de mai multe ore pentru stingerea flăcărilor. Nu s-au înregistrat victime.

11696 afișări

UPDATE: Incendiul izbucnit la clubul din Mamaia a fost stins

Incendiul izbucnit la unul dintre cele mai cunoscute cluburi din Mamaia a fost stins, marţi dimineaţa, pompierii urmând să stabilească din ce cauză a ars.

Potrivit ISU Constanţa, incendiul a fost lichidat cu puţin înainte de ora 7.00.

În zonă au mai rămas patru maşini de pompieri pentru a supraveghea zonă, în cazul apariţiei de noi focare.

După ce vor fi lichidate toate focarele incendiului, pompierii vor stabili din ce cauza au izbucnit flăcările.

Incendiul la fostul club Bamboo a izbucnit în timpul nopţii de luni spre marţi, în jurul orei 3.00 şi s-a manifestat violent. 

 


ŞTIREA INIŢIALĂ

Pompierii au creat echipe de căutare, însă, din primele informaţii, nu sunt victime.

„Intervin şapte autospeciale de stingere şi autoscara. Incendiul se manifestă violent. Se depun eforturi susţinute pentru stingere. Au fost realizate echipe de căutare sşi din primele informaţii nu sunt victime”, au transmis reprezentanţii ISU Constanţa.

În sprijinul salvatorilor, pentru stingerea incendiului izbucnit la fostul club Bamboo din Mamaia au venit şi echipe ale serviciilor private de pompieri.

Deocamdată nu se ştie din ce cauză au izbucnit flăcările.

Taguri:
incendiu,
bamboo,
club

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici