Incendiul care a cuprins o fabrică din Prahova, nestins după mai mult de 10 ore de la izbucnire. Anunţul ISU. FOTO şi VIDEO

Incendiul care a cuprins o fabrică de saltele din localitatea Urlaţi, judeţul Prahova, nu a fost stins la peste 9 de la izbucnire. Pompierii se luptă cu flăcările din cauza cantităţilor mari de baloţi de vatelină, saltele şi bureţi.

2471 afișări
Imaginea articolului Incendiul care a cuprins o fabrică din Prahova, nestins după mai mult de 10 ore de la izbucnire. Anunţul ISU. FOTO şi VIDEO

Incendiul care a cuprins o fabrică din Prahova, nestins după mai mult de 9 ore de la izbucnire. Anunţul ISU

Potrivit ISU Prahova, incendiul de la fabrica de saltele nu a fost lichidat şi se acţionează în continuare cu 7 autospeciale de stingere.

„Este o intervenţie dificilă, pompierii se luptă cu flăcările de peste 9 ore, din cauza cantităţilor mari de materiale combustibile (baloţi de vatelina, utilaje, 2 tiruri şi alte două autoutilitare, saltele, bureţi, lemn, butoaie cu diluanţi şi adezivi), a fumului dens, a temperaturilor ridicate şi a gazelor toxice degajate”, spun pompierii.

Hala nu mai prezintă siguranta, motiv pentru care pompierii asigura intervenţia doar din exterior.

Incendiul se manifestă pe o suprafaţă de aproximativ 1.500 mp şi nu mai este pericol de propagare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici