Incendiul de la fabrica de prelucrare a ţiţeiului a fost stins după aproape 3 ore

Incendiul izbucnit luni seara la fabrica de prelucrare a ţiţeiului din Prahova, în urma căruia două persoane au suferit arsuri extrem de grave pe 70% din corp, a fost stins după aproape 3 ore.

358 afișări
Imaginea articolului Incendiul de la fabrica de prelucrare a ţiţeiului a fost stins după aproape 3 ore

Incendiul de la fabrica de prelucrare a ţiţeiului a fost stins după aproape 3 ore

Potrivit ISU Prahova, incendiul izbucnit la fabrica de prelucrare a ţiţeiului din satul Inoteşti, localitatea Colceag, a fost stins în jurul orei 21.30, după aproape trei ore.

Incendiul violent a fost anunţat la 112 în jurul orei 19.00 şi a izbucnit la o societate care fabrică produse din ţiţei, în satul Inoteşti, localitatea Colceag, din judeţul Prahova.

Doi bărbaţi cu vârste de 59 şi 64 de ani au arsuri de gradul 3 şi 4, pe 60%, respectiv 70 % din corp. Cei doi au şi căile aeriene superioare afectate.

Victimele au fost duse la UPU Ploieşti şi în paralel se urmează procedura legală, conform Ordinului Ministrului Sănătăţii nr. 2.063 din 2 decembrie 2020 pentru înfiinţarea comisiilor de analiză a solicitărilor de transfer în străinătate în vederea efectuării tratamentului pentru pacienţii cu arsuri grave.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici