Incendiul de la groapa de gunoi a oraşului Arad a fost stins după aproape 17 ore

Incendiul izbucnit vineri dimineaţa la groapa de gunoi a oraşului Arad a fost stins de către pompieri după aproximativ 17 ore, fiind folosiţi aproximativ 350 de metri cubi de apă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

348 afișări
Imaginea articolului Incendiul de la groapa de gunoi a oraşului Arad a fost stins după aproape 17 ore

Incendiul de la groapa de gunoi a oraşului Arad a fost stins după aproape 17 ore

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Arad, incendiul izbucnit la groapa de gunoi a oraşului Arad, aflată la ieşirea spre localitatea Şofronea, a fost stins vineri seara, după o intervenţie care a durat aproximativ 17 ore.

“Echipajele de pompieri ce au intervenit la groapa de gunoi se retrag, incendiul fiind lichidat. Va rămâne în supraveghere personal de la locul de muncă, cu dispozitiv de la hidranţii exteriori, iar mâine (n.r. sâmbătă) vor continua operaţiunile de astupare cu pământ”, a arătat ISU Arad.

Conform pompierilor arădeni, cauza probabilă a izbucnirii incendiului este autoaprinderea. Pe timpul intervenţiei, a fost folosită asupra focarelor o cantitate de aproximativ 350 de metri cubi de apă.

Un incendiu puternic a izbucnit la groapa de gunoi a oraşului Arad, aflată la ieşire spre localitatea Şofronea, vineri dimineaţa. Incendiul a fost anunţat în jurul orei 04.40 ca fiind unul de vegetaţie uscată, dar în momentul în care pompierii au ajuns la faţa locului au observat că ard deşeurile din groapa de gunoi, fiind afectată o suprafaţă de aproximativ 3.000 mp.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici