Incendiul de la Pata Rât a fost stins după 23 de ore. Echipele de intervenţie ale ISU s-au retras

Incendiul de la rampa de gunoi a municipiului Cluj-Napoca, de la Pata Rât, a fost stins, joi noaptea, de pompierii clujeni, după 23 de ore de intervenţie, transmite corespondentul MEDIAFAX.

283 afișări
Imaginea articolului Incendiul de la Pata Rât a fost stins după 23 de ore. Echipele de intervenţie ale ISU s-au retras

Incendiul de la Pata Rât a fost stins după 23 de ore. Echipele de intervenţie ale ISU s-au retras

Purtătorul de cuvânt al ISU Cluj, Andrei Biriş, a declarat, joi, corespondentului MEDIAFAX că echipele de intervenţie ale ISU Cluj s-au retras, nemaifiind nevoie de prezenţa lor la faţa locului.

„Incendiul izbucnit pe rampa temporară de deşeuri de la Pata Rât a fost stins joi. Forţele de intervenţie ale ISU Cluj s-au retras la ora 20, nemaifiind necesară prezenţa lor în zonă, flăcările şi focarele fiind stăpânite de pompieri după 23 de ore de acţiune”, a spus Biriş.

Incendiul de la rampa temporară de gunoi a izbucnit miercuri seara, în jurul orei 21.

Nu este prima dată când la rampa de la Pata Rât izbucneşte un incendiu. Pompierii ISU Cluj au mai intervenit la stingerea unui incendiu aici în luna mai 2016, când primarul Emil Boc a declarat că focul a fost pus intenţionat de persoane necunoscute. Rampa temporară de la Pata Rât a fost dată în folosinţă în octombrie 2015, după ce fosta rampă, neconformă, situată în vecinătate, a intrat în procedură de închidere.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici