Incendiul de la Spitalul Ploieşti. Ministerul Sănătăţii, Cseke Attila, spune că tragedia a avut loc într-o secţie care fusese renovată

  • Incendiul de la Spitalului Judeţean Ploieşti a avut loc într-o secţie care fusese renovată, a declarat joi dimineaţă Cseke Attila, ministrul interimar al Sănătăţii.
  • Ministrul nu a confirmat informaţiile apărute la faţa locului privind unele probleme care ar fi afectat instalaţia de oxigen.
1007 afișări
Imaginea articolului Incendiul de la Spitalul Ploieşti. Ministerul Sănătăţii, Cseke Attila, spune că tragedia a avut loc într-o secţie care fusese renovată

„Nu există o asemenea informaţie în acest moment. Evident, aici, la fel ca la celelalte cazuri, ancheta probabil penală va stabili exact circumstanţele în care s-a produs acest incendiu. Vorbim de o secţie renovată de curând care, din primele informaţii, ar avea şi autorizaţie de la ISU. Evident, această informaţie va trebui verificată. Toate circumstanţele în care s-a produs acest incedniu vor trebui verificate”, a declarat ministrul Sănătăţii la un post de televiziune.

BREAKING NEWS. Incendiu la un spital suport COVID din Ploieşti. Bilanţ: Cel puţin două persoane decedate. Pacienţii sunt transferaţi către alte unităţi medicale FOTO VIDEO  

Doi bărbaţi, de 74 şi 75 de ani, au încetat din viaţă înttr-un incendiu care a avut loc în această dimineaţă la spitalul suport COVID Movila Vulpii din Ploieşti.

15 pacienţi au fost evacuaţi la Spitalul Judeţean Ploieşti.

O angajată a spitalului, care a suferit arsuri pe 40% din suprafaţa corpului, a fost transferată la Spitalul Floreasca din Bucureşti. Incendiul s-a manifestat într-un salon de la parterul clădirii, pe o suprafaţă de aproximativ 20 mp.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici