INCENDIUL din clubul Colectiv: Nouă dintre cele 24 de persoane internate la Universitar, în stare gravă

Nouă dintre cele 24 de persoane internate la Spitalul Universitar în urma incendiului din Clubul Colectiv sunt în stare critică, au anunţat medicii, duminică dimineaţă.

659 afișări
Imaginea articolului INCENDIUL din clubul Colectiv: Nouă dintre cele 24 de persoane internate la Universitar, în stare gravă

INCENDIUL din clubul Colectiv: Nouă dintre cele 24 de persoane internate la Universitar, în stare gravă (Imagine: Andreea Tanase/Mediafax Foto)

Potrivit medicilor, în continuare la Secţia Terapie Intensivă a Spitalului Universitar sunt internate zece victime ale incendiului din clubul Colectiv, iar dintre acestea nouă sunt în stare critică, cea de-a zecea avînd o evoluţie favorabilă.

În cazul celor nouă pacienţi, care au arsuri foarte grave, pot interveni oricând complicaţii, spun medicii.

Conform acestora, 14 dintre victime - cele care nu sunt internate în terapie intensivă - au o evoluţie bună.

Numărul persoanelor care şi-au pierdut viaţa în urma incendiului de vineri seară din clubul Colectiv a ajuns la 29. Alte peste 140 de persoane sunt spitalizate.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici