Incendiul din Delta Văcăreşti din Capitală a fost stins după 4 ore / 11 echipaje ale ISU au intervenit pentru stingerea tuturor focarelor

Incendiul izbucnit luni în Delta Văcăreşti din Bucureşti a fost stins după mai bine de 4 ore, timp în care 11 echipaje ale ISU Bucureşti-Ilfov au intervenit pentru lichidarea tuturor focarelor.

2850 afișări
Imaginea articolului Incendiul din Delta Văcăreşti din Capitală a fost stins după 4 ore / 11 echipaje ale ISU au intervenit pentru stingerea tuturor focarelor

Incendiul din Delta Văcăreşti din Capitală a fost stins după 4 ore / 11 echipaje ale ISU au intervenit pentru stingerea tutoror focarelor

Incendiul care a izbucnit luni în Delta Văcăreşti din Bucureşti şi care s-a întins pe o suprafaţă de 20 de hactere a fost stins după mai bine de patru ore.

Pompierii au reuşit cu greu să stingă flăcările, având în vedere viteza vântului care propaga vâlvătaia pe zeci de metri. 11 autospeciale ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti Ilfov au participat la intervenţie.

Nicio persoană nu a fost rănită de flăcări, dar fumul dens, vizibil de la kilometri distanţă, a creat probleme celor care locuiesc în apropiere.

ISU a deschis o anchetă pentru a stabili care sunt cauzele producerii acestui incendiu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici