Începând de anul viitor, angajatorul va acoperi facturile la utilităţi pentru angajaţii care lucrează de acasă

  • De când cu pandemia, majoritatea angajaţilor au muncit de acasă.
  • Dar asta înseamnă, printre altele, şi facturi mai mari.
  • Începând de anul viitor, angajatorul va putea acoperi cheltuielile, după cum scrie în legea care a fost aprobată deja în Monitorul Oficial.
33300 afișări
Imaginea articolului Începând de anul viitor, angajatorul va acoperi facturile la utilităţi pentru angajaţii care lucrează de acasă

Dacă lucrezi de acasă, angajatorul îţi poate acorda 400 de lei lunar pentru a-ţi plăti facturile la utilităţi (electricitate, abonamente, încălzire, apă, etc.), pentru locul în care lucrezi. De banii aceştia îţi poţi cumpăra şi mobilier sau echipamente de lucru, conform legii. 

Foarte important de spus: nu vei fi nevoit să vii cu acte, documente doveditoare, pentru a face rost de aceşti bani.

Suma aceasta de 400 de lei nu este supusă impozitului pe venit şi contribuţiilor sociale. Cheltuielile suportate de angajator sunt deductibile, spune legea,  pentru determinarea rezultatului fiscal.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici