Începe distribuţia voucherelor pentru persoanele care se vaccinează anti-COVID-19. Care este regula principală

  • Secretarul de stat la Ministerul Sănătăţii, Andrei Baciu, a anunţat că voucherele pentru persoanele vaccinate sunt distribuite în teritoriu în această perioadă.
  • Conform regulii stabilite de autorităţi, beneficiază toate persoanele vaccinate cu schemă completă după 31 august.
9338 afișări
Imaginea articolului Începe distribuţia voucherelor pentru persoanele care se vaccinează anti-COVID-19. Care este regula principală

Începe distribuţia voucherelor pentru persoanele care se vaccinează anti-COVID-19. Care este regula principală

Secretarul de stat la Ministerul Sănătăţii, Andrei Baciu, a spus că au dreptul la vouchere doar persoanele vaccinate cu schemă completă.

„Beneficiari ai acestor acestor vouchere sunt toţi cei care se vaccinează cu schema completă din momentul în care Ordonanţa de Urgenţă care reglementează acest lucru a apărut în Monitorul Oficial (n.r.-pe 31 august). Toţi cei care s-au vaccinat cu a doua doză imediat după ce a intrat în vigoare, cât şi cei care fac schema completă în acest moment beneficiază de aceste vouchere”, a explicat secretarul de stat.

Andrei Baciu a explicat cum pot intra în posesia vocucherelor beneficiarii lor.

„Cei care s-au vaccinat până în acest moment sau până în momentul în care aceste vouchere ajung la medicii de familie sau la centrele de vaccinare se întorc la punctul la care s-au vaccinat pentru a-şi recolta voucherele”, a precizat Baciu.

Potrivit ordinului semnat de Cseke Attila, ministrul interimar al Sănătăţii, persoanele care se vaccinează împotriva COVID-19 cu schema completă de vaccinare primesc o alocaţie de hrană în valoare de 100 lei, sub forma a 5 tichete de masă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici