Incident grav: Doi copii au fost muşcaţi de un urs fugărit de câini

Doi copii care se aflau împreună cu tatăl lor pe un câmp din localitatea Hosman, judeţul Sibiu, au fost atacaţi şi muşcaţi de un urs care a ajuns la ei fugărit de o haită de câini. Copiii, cu răni minore, au primit îngrijiri la spital şi au putut pleca acasă.

10859 afișări
Imaginea articolului Incident grav: Doi copii au fost muşcaţi de un urs fugărit de câini

Incident grav: Doi copii au fost muşcaţi de un urs fugărit de câini

Un bărbat a sunat, vineri seara, Secţia 3 Poliţie Rurală Agnita, din judeţul Sibiu, anunţând că cei doi copii ai săi au fost atacaţi de un urs, la 500 de metri distanţă de localitatea Hosman, unde aveau un saivan şi îngrijeau animalele.

Tatăl şi-a dus fata de 16 ani şi băiatul de 9 ani la spital, unde medicii le-au acordat primele îngrijiri medicale, apoi au fost lăsaţi să plece acasă, cu tratament.

Bărbatul le-a spus poliţiştilor că ursul care a atacat era fugărit de o haită de câini, iar după ce i-a atacat copiii a fugit înapoi în pădure.

Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Sibiu a fost sesizat în acest caz pentru pentru aplicarea măsurilor legale în astfel de cazuri.

În urmă cu o săptămână, un urs a fost filmat în cel mai mare parc din municipiul Sibiu, aflat aproape de zona centrală. După ce a fost căutat timp de mai bine de 48 de ore, jandarmii s-au retras, fără să fi găsit animalul, care, cel mai probabil, s-a retras în pădure.

Taguri:
urs,
câine,
atac

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici