Incident GRAV în Argeş: Tânăr în stare gravă după ce a fost înjunghiat în piept

Un tânăr de 27 de ani a fost înjunghiat în piept, marţi seara, în comuna Arefu, din judeţul Argeş, acesta fiind în stare gravă, după o ceartă cu un alt bărbat. Agresorul a fost prins şi dus la audieri, transmite corespondentul MEDIAFAX.

3273 afișări
Imaginea articolului Incident GRAV în Argeş: Tânăr în stare gravă după ce a fost înjunghiat în piept

Incident GRAV în Argeş: Tânăr în stare gravă după ce a fost înjunghiat în piept

Reprezentanţii ISU Argeş au declarat că un echipaj SMURD a intervenit în comuna Arefu, unde un bărbat de 27 de ani a fost înjunghiat în zona pieptului şi se află în stop cardio-respirator.

„Victima este transportată la spital de către SMURD, cu manevre de resuscitare în desfăşurare. Pe drum se vor întâlni şi cu echipajul Ambulanţei”, au anunţat sursele citate.

Agresorul a fost prins şi, la ora transmiterii acestei ştiri, a fost dus la audieri.

Surse judiciare au declarat, corespondentului MEDIAFAX, că tânărul s-ar fi dus acasă la un bărbat în vârstă de 62 de ani, vecin, unde cei doi s-au ceartat, iar la un moment dat victimă a fost înjunghiată.

Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz.

Taguri:
înjunghiat,
tânăr,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici