Incident grav în Constanţa. Un dulap a căzut peste un copil de 5 ani, la grădiniţă

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Constanţa, copilul de 5 ani a fost rănit după ce peste el a căzut un dulap. Incidentul a avut loc miercuri la grădiniţa „Perluţele Mării” din Constanţa. Primele date arată că dulapul a căzut după ce copilul s-a agăţat de el, susţin poliţiştii.

3745 afișări
Imaginea articolului Incident grav în Constanţa. Un dulap a căzut peste un copil de 5 ani, la grădiniţă

Incident grav în Constanţa. Un dulap a căzut peste un copil de 5 ani, la grădiniţă

La faţa locului a fost trimis un echipaj medical.

Conform reprezentanţilor Ambulanţei, copilul prezenta un traumatism în zona lombară, era stabil şi a fost transportat la spital, unde i s-au făcut investigaţii. Medicii urmează să stabilească dacă acesta va rămâne în spital.

Reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Constanţa susţin că incidentul s-a produs în holul grădiniţei, iar dulapul s-a răsturnat doar parţial peste copil.

„Referitor la cazul de la Grădiniţa cu Program Prelungit Perluţele Mării, din primele informaţii ştim că, în cursul zilei de astăzi (miercuri-n.r.), după terminarea programului, unul dintre copii a fost preluat de la grupă de către mama sa, a ieşit pe hol înaintea mamei şi, în timp ce se juca, un dulap s-a răsturnat peste el, dar numai parţial, căci obiectul de mobilier a rămas sprijinit de peretele opus, holul fiind îngust. Conform procedurii, a fost anunţat Serviciul 112 şi, implicit, Inspectoratul Judeţean de Poliţie. Din datele pe care le avem până în prezent, la sosirea echipajului de urgenţă medicală, copilul era conştient, având numai câteva zgârieturi la o ureche şi la degete (fără sângerare abundentă)", au transmis reprezentanţii ISJ Constanţa.

„Mâine voi fi la grădiniţă, la prima oră", a declarat, pentru MEDIAFAX, Sorin Mihai, şeful ISJ Constanţa.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici