Incident GRAV la metrou: Un bărbat a murit după ce s-ar fi aruncat în faţa trenului la staţia Izvor/ METROREX: Circulaţia a fost reluată

Circulaţia trenurilor de metrou se desfăşoară, joi dimineaţă, cu dificultate, după ce o persoană a căzut în faţa trenului în staţia de metrou Izvor, fiind o posibilă tentativă de suicid, informează Metrorex. Potrivit unor surse, este vorba despre un bărbat de 40 de ani, care a fost declarat mort.

18210 afișări
Imaginea articolului Incident GRAV la metrou: Un bărbat a murit după ce s-ar fi aruncat în faţa trenului la staţia Izvor/ METROREX: Circulaţia a fost reluată

Incident grav la metrou

„Metrorex informează că, astăzi, 25.07.2019, începând cu 07:05, circulaţia trenurilor de metrou se desfăşoară cu dificultate pe Magistrala 1 (Dristor-Pantelimon). Modificările în circulaţie au fost făcute întrucât o persoană a căzut în calea de rulare în staţia de metrou Izvor (în direcţia Eroilor), posibilă tentativă de suicid. Circulaţia trenurilor va fi reorganizată de Metrorex, astfel încât evenimentul săafecteze cât mai puţin călătorii”, informează Metrorex.

Urmează ca instituţiile abilitate să cerceteze şi să stabilească condiţiile în care s-a produs incidentul.

Potrivit unor surse, este vorba despre un bărbat în vârstă de 40 de ani, care a fost declarat decedat.

Metrorex: Circulaţia trenurilor de metrou a fost reluată conform graficului

Metrorex anunţă că circulaţia trenurilor de metrou a fost reluată conform graficului normal, programul fiind afectat temporar după ce, joi dimineaţă, o persoană s-a aruncat în faţa trenului, la staţia Izvor.

„Circulaţia trenurilor de metrou a fost reluată conform graficului normal, începând cu ora 08:36. Până la acest moment, Metrorex a reorganizat circulaţia trenurilor de metrou pe Magistralele 1 şi 3 în sistem pendulă, pe un singur fir, astfel încât instituţiile abilitate să îşi poată desfăşura cercetările ce se impun în astfel de cazuri”, informează Metrorex.

Taguri:
metrou,
isu,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici