Incident grav: Un copil de doi ani a murit după ce a căzut de la etajul nouă al unui bloc

Un copil de doi ani a murit, joi seara, după ce a căzut de la etajul nouă al unui bloc din Iaşi. Copilul a fost transportat la Spitalul „Sfânta Maria”, unde medicii au încercat timp de oră să îl resusciteze, însă fără succes, transmite corespondentul MEDIAFAX.

7930 afișări
Imaginea articolului Incident grav: Un copil de doi ani a murit după ce a căzut de la etajul nouă al unui bloc

Incident grav: Un copil de doi ani a murit după ce a căzut de la etajul nouă al unui bloc

Potrivit reprezentanţilor ISU Iaşi, un copil de doi ani a căzut, joi seara, de la etajul nouă al unui bloc din cartierul Alexandru din Iaşi.

Echipajul medical ajuns la faţa locului a găsit copilul în stop cardio-respirator. Medicii au început manevrele de resuscitare, iar copilul a fost preluat şi transportat la Unitatea de Primire a Urgenţelor din cadrul Spitalului „Sfânta Maria”.

„A ajuns la noi în stop cardio-respirator, a fost resuscitat timp de o oră, dar, din păcate, s-a declarat decesul”, a spus Simona Baciu, medic la UPU din cadrul Spitalului „Sfânta Maria”.

Potrivit unui vecin, copilul era acasă cu tatăl său, mama sa fiind plecată la serviciu.

Poliţiştii din Iaşi continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs incidentul.

Taguri:
copil,
etaj,
căzut

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici