Incident în Capitală: Poliţiştii au tras mai multe focuri de armă pentru a opri un şofer. Maşina a plonjat în lacul Colentina

Poliţiştii din Bucureşti au folosit arma pentru a opri un şofer care a refuzat să răspundă la semnalele echipajului de siguranţă publică, conducătorul auto pierzând controlul volanului şi intrând în lacul Colentina.

6014 afișări
Imaginea articolului Incident în Capitală: Poliţiştii au tras mai multe focuri de armă pentru a opri un şofer. Maşina a plonjat în lacul Colentina

Incident în Capitală, poliţiştii au tras mai multe focuri de armă pentru a opri un şofer

Vineri seara, un echipaj de ordine publică din Sectorul 2 a încercat să oprească un autoturism în care se aflau două persoane, însă şoferul nu a oprit la semnalul poliţiştilor şi a demarat în viteză, au declarat surse din Poliţia Capitalei pentru MEDIAFAX.

Oamenii legii l-au urmărit însă tânărul care conducea maşina a pierdut controlul volanului şi a intrat în lacul Colentina. Profitând de întuneric, cei doi ocupanţi au reuşit să fugă. Pentru oprirea autoturismului a fost folosit armamentul din dotare, fiind trase 3 focuri de arma, in plan vertical.

Ulterior, poliţiştii i-au identificat pe cei doi şi i-au dus la audieri, sâmbătă dimineaţa, fiind deschis un dosar penal pentru conducerea unui autoturism neînmatriculat şi conducere fără permis. În cursul cercetărilor poliţiştii au descoperit că cei doi sunt fraţi şi că pasagerul este minor, mai anunţă poliţiştii.

La momentul transmiterii ştirii, cei doi sunt audiaţi la Secţia 7 Poliţie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici