INCIDENT la Arad: Cum a încercat un poliţist să-şi rezolve problemele în trafic cu ajutorul colegilor

Poliţia Arad face verificări după ce, marţi seara, pe Facebook, un şofer a sesizat faptul că pe o stradă îngustă s-a întâlnit cu un agent aflat la volanul unei maşini, care ar fi cerut ajutorul unui coleg pentru a-l determina să-i facă loc pentru a trece primul, transmite corespondentul MEDIAFAX.

2489 afișări
Imaginea articolului INCIDENT la Arad: Cum a încercat un poliţist să-şi rezolve problemele în trafic cu ajutorul colegilor

INCIDENT la Arad: Cum a încercat un poliţist să-şi rezolve problemele în trafic cu ajutorul colegilor

Incidentul a avut loc, marţi seara, pe str. Vaslui, aflată în cartierul Micalaca din oraşul Arad.

Într-o postare publicată pe pagina sa de Facebook, un şofer a sesizat faptul că s-a întâlnit pe strada îngustă cu un agent de poliţie rutieră, aflat la volanul unei maşini, care i-a blocat accesul.

Omul legii i-ar fi spus şoferului să meargă el cu spatele aproximativ 20 de metri pentru a putea trece primul, însă bărbatul a refuzat.

Astfel, poliţistul ar fi sunat un coleg de la Poliţia Rutieră pentru a-i cere ajutorul.

"Proprietarul autoturismului (...) agent de poliţie rutieră la IPJ Arad, mi-a blocat accesul pe strada Vaslui, cartier Micalaca, ora 20.25. Mi-a zis să merg eu cu spatele aprox 20 m să treacă el .... . I-am zis că acest lucru nu se va întâmpla, moment în care a sunat un coleg de la rutieră care era de serviciu, acesta deplasându-se singur cu autoturismul (...) nefiind însoţit de coleg . S-a prezentat, mi-a cerut actele şi am aşteptat circa 20 min aşteptând o încadrare. A tot căutat pe legi şi niciuna nu se potrivea. Precizez faptul că apelul nu a fost făcut prin 112. Cam aşa acţionează poliţia în Arad", a scris bărbatul din Arad, pe Facebook.

Reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Poliţie Arad au anunţat, miercuri dimineaţa, că fac verificări în acest caz, pentru a stabili ce s-a întâmplat cu exactitate.

"Şeful Inspectoratului a dispus efectuarea de verificări cu privire la cele apărute aseară pe reţeaua de socializare Facebook, urmând a fi luate măsurile legale care se impun", a arătat Inspectoratul Judeţean de Poliţie Arad.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici