Incident la Constanţa: Un bărbat care trebuia să se afle în autoizolare a intrat plin de sânge în spital şi a scuipat medicii

  • Un bărbat care trebuia să se afle în autoizolare a intrat, plin de sânge, în Spitalul din Hârşova
  • Acesta a scuipat şi înjurat medicii care voiau să îl ajute
  • În urma incidentului, şase cadre medicale au intrat în autoizolare, ţinând cont că bărbatul ar putea fi infectat cu COVID-19
39848 afișări
Imaginea articolului Incident la Constanţa: Un bărbat care trebuia să se afle în autoizolare a intrat plin de sânge în spital şi a scuipat medicii

Incident la Constanţa

Luni, un bărbat din Hârşova a intrat plin de sânge în spitalul din oraş. Acesta a scuipat şi înjurat cadrele medicale, se arată într-un mesaj transmis pe pagina de Facebook a Spitalului din Hârşova.

„Pe timp de pandemie, personalul medico-sanitar trebuie să facă faţă unor situaţii extreme, neprevăzute, cum este cea pe care o vom relata în cele ce urmează. Individul din imagine, aflat în a treisprezecea zi de autoizolare s-a autoaccidentat, a pătruns grav rănit în incinta spitalului ameninţând, jignind şi scuipând medici şi asistente deopotrivă, oameni care erau acolo pregătiţi să-i salveze viaţa. Oameni care au continuat să îşi facă treaba, indiferent de ameninţările acestuia şi de faptul că se expun unui caz suspect de COVID-19”, a transmis, luni, Andrei Bogdan Zidaru, managerul spitalului din Hârşova.

Acesta a precizat că în urma incidentului, şase cadre medicale au intrat în autoizolare:

„Individul în cauză a trebuit să fie stabilizat pe treptele spitalului, întrucât a fost imposibil să fie tratat în altă parte, acesta pierzând mult sânge şi fiind într-o stare critică. Rezultatul? 6 angajaţi ai spitalului, nevinovaţi, care şi-au făcut treaba cu maximă dăruire, aflaţi acum în autoizolare până la sosirea veştilor (rezultatele testării la COVID-19). Şi, bineînţeles, acest individ, stabilizat, teafăr şi izolat până la aflarea rezultatelor”, a mai transmis managerul spitalului.

Conducerea Spitalului din Hârşova a mai transmis că va solicita mâine prezenţa armatei pentru a asigura paza instituţiei:

„Ne va fi din ce în ce mai greu să continuăm în aceste condiţii. Este nevoie de mult calm şi înţelegere. În cursul zilei de mâine va fi solicitată comandamentului pentru situaţii de urgenţă prezenţa armatei (sau a unei alte autorităţi) pentru a asigura paza instituţiei”, a mai transmis conducerea Spitalului din Hârşova.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici