Incident la Craiova: Un tânăr a încercat să intre cu un cuţit în geantă în sediul Judecătoriei

  • Un tânăr a încercat să intre în sediul Judecătoriei Craiova deşi avea asupra sa un cuţit tip briceag
  • El a fost interceptat de jandarmii din serviciul de pază care l-au verificat în geantă.
  • Pentru isprava sa, tânărul va avea nevoie de un avocat pentru că va fi luat la întrebări de procurori.
2450 afișări
Imaginea articolului Incident la Craiova: Un tânăr a încercat să intre cu un cuţit în geantă în sediul Judecătoriei

Incident la Craiova: Un tânăr a încercat să intre cu un cuţit în geantă în sediul Judecătoriei

Incidentul s-a produs marţi, în jurul orei 09.00. Jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dolj, aflaţi în serviciul de pază la sediul Judecătoriei Craiova, au depistat, la intrarea în instituţie, un tânăr ce avea asupra sa un cuţit.

Subofiţerii au observat că tânărul care a intrat în holul Judecătoriei Craiova avea asupra sa o geantă de umăr. L-au oprit şi l-au întrebat dacă deţine arme sau obiecte interzise la deţinere, însă tânărul de 23 ani, din comuna Pleşoi, judeţul Dolj, a spus că nu are astfel de lucruri.

În urma controlului efectuat a fost găsit, în geantă, un cuţit tip briceag, în lungime totală de aproximativ 20 cm, drept pentru care persoanei în cauză i-au fost întocmite actele de sesizare a organelor de urmărire penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „port sau folosire fără drept de obiecte periculoase”. Documentele urmează să fie înaintate organelor competente pentru continuarea cercetărilor

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici