Incident la metrou. Un călător a alunecat şi a căzut pe şine. Circulaţia a fost blocată

  • Un călător a alunecat din greşeală în calea de rulare a metroului, la staţia Piaţa Unirii 1.
  • Circulaţia a fost blocată pe direcţia către staţia Republica.
  • Incidentul este cercetat de Poliţie.
483 afișări
Imaginea articolului Incident la metrou. Un călător a alunecat şi a căzut pe şine. Circulaţia a fost blocată

Incident la metrou. Un călător a alunecat şi a căzut pe şine. Circulaţia a fost blocată

Metrorex anunţă că luni la ora 18:54, la staţia de metrou Piaţa Unirii 1, linia 1 a avut loc un incident în care a fost implicat un călător. Circulaţia a fost  blocată pe direcţia către staţia Republica.

Din primele informatii, acesta a alunecat din greşeală în calea de rulare, fiind scos fără vătămări corporale. 

Conform procedurilor, a fost solicitată intervenţia echipajelor SMURD şi a Poliţiei Metrou.

Incidentul este cercetat de Poliţie.

„Precizăm că circulaţia trenurilor a fost reorganizată între staţiile Piaţa Unirii 1 - Eroilor 1, înregistrându-se întârzieri minime. De asemenea, reiterăm că pe parcursul călătoriei este foarte important ca toate regulile de călătorie să fie respectate de către utilizatorii serviciului de transport public subteran, în special regula care specifică:În aşteptarea trenului nu staţionaţi dincolo de banda de siguranţă marcată la marginea peronului”, transmite sursa citată.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici