Incident la Spitalul de Psihiatrie din Galaţi, o pacientă a fost bătută. Presupusul agresor este un infirmier

  • Un infirmier de la Spitalul de Psihiatrie din Galaţi a bătut o pacientă cu pumnii, picioarele şi un baston, în prezenţa unor angajaţi ai unităţii medicale.
  • Incidentul deosebit de violent s-a produs vineri, iar poliţiştii gălăţeni au început o anchetă în urma plângerii depuse de victimă.
  • Surse din cadrul spitalului gălăţean spun că femeia de 26 de ani, o pacientă veche a medicilor de la Psihiatrie, era foarte agitată în momentul în care a fost adusă la unitatea medicală.
606 afișări
Imaginea articolului Incident la Spitalul de Psihiatrie din Galaţi, o pacientă a fost bătută. Presupusul agresor este un infirmier

Incident la Spitalul de Psihiatrie din Galaţi, o pacientă a fost bătută. Presupusul agresor este un infirmier

După ce a fost văzută de medic, ea a fost internată într-o secţie a spitalului. Se pare că incidentul a avut loc în salon, femeia fiind bătută în trei reprize de infirmier, pentru că a vorbit urât şi a încercat să deschidă un geam. Martorii mai spun că femeia a fost lovită repetat în cap şi în burtă cu pumnii şi picioarele şi apoi a fost târâtă pe hol, fiind trasă de păr şi de o mână. La final, victima a fost aşezată pe pat şi a fost bătută cu un baston timp de 10 minute, precizează martorii.

Totul s-a întâmplat în timp ce în secţie se aflau mai mulţi angajaţi, asistente, infirmieri şi un paznic care nu au intervenit pentru a opri actele de violenţă. Mai grav, infirmierul ştia că în secţie există camere de supraveghere care au filmat scenele de violenţă. Totul a ieşit la iveala după ce medicul de gardă a văzut că femeia este plină de vânătăi. El a informat conducerea spitalului, iar incidentul a fost anunţat şi la 112. Poliţiştii fac cercetări în urma plângerii depuse de victimă şi au deschis dosar penal, urmând să vizioneze imaginile filmate.

„Este un dosar penal pentru lovire şi alte violenţe. Femeia a făcut plângere, poliţiştii fac cercetări”, a explicat, la solicitarea MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi, Gabriela Costin.

Anchetă se face şi în interiorul spitalului gălăţean. O primă măsură îl vizează pe infirmierul agresiv care nu mai are voie să intre în secţia în care se află victima sa. De asemenea, se pare că medicii vor recomanda desfacerea contractului de muncă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici