Incident MISTERIOS: Un inginer din Ploieşti a dispărut în timpul unei excursii în Istanbul/ Soţia acestuia: Am tot felul de presupuneri, răpire, sechestrări

Un inginer din Ploieşti, în vârstă de 51 de ani, a dispărut în timpul unei excursii pe care o făcea împreună cu familia în Istanbul, la Palatul Topkapi. ”Am tot felul de presupuneri, răpire, sechestrări. Sunt temeri”, declară soţia inginerului.

6232 afișări
Imaginea articolului Incident MISTERIOS: Un inginer din Ploieşti a dispărut în timpul unei excursii în Istanbul/ Soţia acestuia: Am tot felul de presupuneri, răpire, sechestrări

Incident MISTERIOS: Soţul unei femei din Ploieşti a dispărut în timpul unei excursii în Istanbul

Inginerul Salvatore Popescu de 51 de ani, din Ploieşti, a dispărut pe 30 august 2018.

Bărbatul era împreună cu familia şi un grup de turişti să viziteze Palatul Topkapi din Istanbul. Soţia şi alte rude au decis să se odihnească pe iarbă, iar inginerul a mers cu ceilalti turişti din grup.

“Atunci l-am văzut ultima oară. Eram cu un grup de turişti. Noi am rămas să ne odihnim, el a continuat să meargă cu mulţimea şi de atunci nu l-am mai văzut”, a declarat soţia inginerului, Ioana Dima.

Familia, disperată, a anunţat autorităţile turce, iar luni soţia bărbatului a mers şi la Ministerul Afacerilor Externe, considerând că aici are o “speranţă”.

“Din partea autorităţilor turce nu am nicio veste. Am sunat azi (luni - n.r.) la consul şi nu avea vreo ştire. Speranţa e aici în România la Ministerul Afacerilor Externe, ca să pună în mişcare nişte lucruri, să le facă mai rapid, să se facă ceva. Am fost azi. Au zis că ştiau de caz şi în măsura în care pot, vor face”, a declarat Ioana Dima.

Pe de altă parte, femeia a spus că “la spital sau la morgă” nu a fost găsit şi ia în calcul şi varianta unei răpiri sau sechestrări.

”La spital sau la morgă nu este. Nu este acolo, nu a fost găsit, mi-a spus consulul. Nu am nicio explicaţie ce s-a întâmplat, nu-mi închipui. Doamne fereşte. Am făcut tot felul de presupuneri, răpire, sechestrări. Sunt temeri”, a mai spus soţia inginerului.

Salvatore Popescu avea, în momentul dispariţiei, un telefon mobil care nu avea roaming şi nici nu este smartphone, astfel încă soţia spune că nu poate fi detectat.

Bărbatul nu suferea de nicio afecţiune medicală.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici