INCIDENT pe Aeroportul Sibiu. Un elicopter SMURD a fost solicitat după ce unui cetăţean german i s-a făcut rău

Un elicopter SMURD a fost solicitat, luni, pentru a prelua un cetăţean german, care se afla pe Aeroportul Sibiu, la terminalul „Plecări” şi i s-a făcut rău, acesta fiind resuscitat de personalul medical al Aeroportului, transmite corespondentul MEDIAFAX.

830 afișări
Imaginea articolului INCIDENT pe Aeroportul Sibiu. Un elicopter SMURD a fost solicitat după ce unui cetăţean german i s-a făcut rău

Unui cetăţean german i s-a făcut rău pe Aeroportul Sibiu. A fost solicitat un elicopter SMURD

Reprezentanţii Aeroportului Sibiu au transmis că luni, serviciul specializat din cadrul Aeroportului a fost solicitat să intervină în zona „Plecări”, pentru a acorda asistenţă medicală de urgenţă unui călător.

„S-au aplicat manevre de resuscitare prin masaj cardiac asupra unui pasager. Procedurile de resuscitare au fost efectuate până la sosirea echipajului SMURD”, arată reprezentanţii Aeroportului Sibiu.

La rândul lor, reprezentanţii ISU Sibiu spun că pacientul va fi dus cu un elicoopter SMURD la un spital din Târgu Mureş.

„A fost solicitat un echipaj SMURD cu medic din cadrul ISU Sibiu pentru o stare de inconştienţă. S-a deplasat echipajul SMURD care a găsit persoana, un bărbat de 40 de ani, cetăţean german, în stop cardio-respirator. Echipajul SMURD a efectuat manevre de resuscitare şi a transportat persoana la UPU Sibiu. S-a solicitat elicopterul SMURD de la Mureş pentru preluarea pacientului din Aeroport”, au spus reprezentanţii ISU Sibiu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici