VIDEO Incident tragic la Eforie Nord. Doi scafandri au murit în Marea Neagră, în timp ce supravegheau lucrările de extindere a plajei

  • Mai multe echipaje au fost implicate vineri în căutarea a două persoane dispărute în Marea Neagră.
  • Cei doi scafandri au murit în timp ce supravegheau lucrările de extindere a plajei din Eforie Nord.
  • Victimele au fost aduse la mal în stop cardio-respirator şi nu au mai putut fi salvate de echipajele medicale.
  • Potrivit primelor informaţii, este vorba despre un scafandru de 54 de ani şi un geolog de 32 de ani.
2482 afișări
Imaginea articolului VIDEO Incident tragic la Eforie Nord. Doi scafandri au murit în Marea Neagră, în timp ce supravegheau lucrările de extindere a plajei

Victimele sunt un scafandru de 54 de ani şi un geolog de 32 de ani. Cei doi se aflau la aproximativ 500 de metri în larg când a fost observată dispariţia lor. Mai multe echipe de salvatori au început căutările şi au reuşit să recupereze corpurile din apă.

Cei doi scafandri au fost aduşi la mal în stop cardio-respirator şi, în ciuda manevrelor de resuscitare, nu au fost salvaţi.

Incidentul a avut loc vineri la Eforie Nord, în zona Hotelului Europa. Cei doi scafandri au dispărut în timp ce supravegheau lucrările de extindere a plajei.

La faţa locului au intervenit numeroase forţe. În zonă s-au aflat o ambarcaţiune cu patru scafandri, o autospecială de stingere, o autospecială SMURD B, elicopterul SMURD şi un echipajul al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Constanţa.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici